REX JAR

JAR FOOD. JÁR NEKED!

+36 1 610 3333

Blog

Étel-ikon vietnamból: a verhetetlen Pho leves | REX JAR FOOD

Étel-ikon vietnamból: a verhetetlen Pho leves

Unod már a hagyományos menüt? Pattanj ki a megszokások korlátai közül, és fedezz fel egy újabb állomást a gasztronómia térképen. Érdemes kipróbálnod Vietnam fő (mert így is ejtik) levesét - a Pho-t. A marhahús ízű leves-csoda biztosan felrázza lusta ízlelőbimbóid.

Ínyencségek az irodában: egészséges étel rendelés | REX JAR FOOD

Ínyencségek az irodában: egészséges étel rendelés

Szívesen meglepné tárgyaló partnereit néhány újszerű és egészséges ínyencséggel, de nem tudja pontosan, hogy mikor lesz vége a találkozónak? Mindig friss finomságokkal szeretne kedveskedni munkatársainak, partnereinek?

Egészséges ételt enni még az irodában is! | REX JAR FOOD

Egészséges ételt enni még az irodában is!

Ugye, milyen jól hangzik? Könnyű is kimondani, de nehezebb követni egy ilyen étrendet, amikor naphosszat az íróasztalhoz köt a bokalánc, és otthon sincs időd a napi főzőcskézésre, hogy az ételed ne csak egészséges, hanem finom és friss is legyen. Marad az ételrendelés, és ismét csenget a pizza futár, de amint beleharapsz a szeletbe, már meg is bánod, mert ízben és tápanyagban valami másra, többre vágynál…

Korfun sincs ennél finomabb: igazi görög saláta | REX JAR FOOD

Korfun sincs ennél finomabb: igazi görög saláta

Mintha újra egy rekkenő nyári napon volnál délben, tenger mellett. Mert a görög saláta egy olyan könnyű és egészséges fogás, amihez a receptnek tartalmaznia kellene azt is, hogy a lábujjaid közt némi strandhomok, ajkadon egy-két sós vízcsepp legyen!

WOLT szállítási körzetek | REX JAR FOOD

WOLT szállítási körzetek

Kedves VendégeinkA számlatan email és telefonos megkeresésre megtaláltuk a megoldást.IGEN :) 2018.11.07-től a Wolt-tal együttműködve már a budai kerületekben is elérhető a REXJAR FOOD . A Wolt applikációval folyamatosan nyomon követheted a rendelt étel útját. Nem mellékes, hogy akár 20 p alatt megkaphatod a rendelésedet.Köszönjük türelmeteket és bízunk benne, hogy elégedettek lesztek ételeinkkel és új szállítási rendszerrel. " Wolt – a Finnországból indult népszerű ételrendelő szolgáltatás május 28-tól Budapesten is elérhetőKezdetben Pesten, az óriáskörút által határolt területen indul a kiszállítás, az első héten közel 20 étteremmel. Az éttermek száma és a kiszállítási terület folyamatosan növekedni fog az igényeknek megfelelően.A Wolt egy rendkívül felhasználóbarát platform (weboldal és applikáció) aminek küldetése, hogy a város legjobb éttermeiből rendelhessenek ételt vagy akár italt rajta keresztül a felhasználók. A felület alkalmas kiszállításos rendelésekre – ami történhet akár otthonra vagy az irodába, akár egy park közepére vagy a Duna partra – és elvitelre való megrendelésre is. A saját kiszállítási rendszernek köszönhetően olyan éttermek is bekapcsolódhatnak, akiknek önállóan eddig nem volt lehetőségük kiszállításra." *     

  • az idézet a bdpst24.hu oldalról származik

1074 Budapest, Jósika u. 2.

RENDELÉSFELVÉTEL

+36 1 610 3333

hétfőtől péntekig, 10:00 - 20:45