REX JAR

JAR FOOD. JÁR NEKED!

+36 1 610 3333

Rólunk

Ínyencségek az irodában: egészséges étel rendelés cégének

Kedves leendő Megrendelőnk!

Szívesen meglepné tárgyaló partnereit néhány újszerű és egészséges ínyencséggel, de nem tudja pontosan, hogy mikor lesz vége a találkozónak? mindig friss finomságokkal szeretne kedveskedni munka társainak, partnereinek?

Egészséges étel rendelést lehetővé tevő újításunknak köszönhetően mostantól többféle menüből választhat egyszerűen, mégis személyre szabottan. Sőt szinte bármilyen különleges étrendre tekintettel lehet, a gluténmentestől a vegán át egészen az a speciálisdiétákig, tekintettel az étel allergiákra.

Unalmas gyorsételek helyett környezettudatosan és diétásan, minimális szervezéssel étkezhet, ha az esztétikus öko csomagolásban, egyedi JAR-okban kínált fogásainkból rendel.

Salátáink és desszertjeink hűtve tárolandók, és a különleges vákuumos lezárásnak köszönhetően bármikor fogyaszthatóak. Így mindenki kedvére választhat ízlésének és étrendjének megfelelően. Az ételeink kalóriatartalmát és az összetevőket minden esetben megtalálja weboldalunkon a termék oldalán.

De nemcsak az Ön egészségére ügyelünk, hanem a környezetre is. Evőeszközeink nádcukorból készültek és lebomlóak, és egyéb dobozaink is nádcukorból készülnek. Az üres üvegeket a következő rendelés alkalmával elszállítjuk, újrahasznosítjuk így ezzel már nem lesz gondja.

A REXJAR a legegyszerűbb megoldást kínálja a munkahelyen is fitten tartó étkezéshez. Miután kedvére választott fogásaink közül, mi pontosan időre kiszállítjuk a rendelést, amit Ön hűtve tárolhat, bármikor elővehet, és kedvére fogyaszthat.

Rendelje meg Most a holnapi ebédjét : ITT